UPOZORENJE: Kakvo nas nevreme očekuje poslepodne

Izvor: NaDlanu.com, 08.Jul.2014, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UPOZORENJE: Kakvo nas nevreme očekuje poslepodne

Tokom popodneva i uveče u pojedinim krajevima Srbije očekuju vremenske nepogode.

Auto-moto savez Srbije je upozorio vozače da su popodne mogući pljuskovi i vremenske nepogode.

Posle podne i uveče očekuje se promenljivo oblačno i nestabilno vreme, sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom i to prvo na zapadu i severu Srbije. Moguće su kratkotrajne vremenske nepogode.

Saobraćaj na putevima u Srbiji je jutros umeren, a popodne, po najavi meterologa, predstoje >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << pljuskovi s grmljavinom, upozorio je Auto-moto savez Srbije.

Zbog radova je i dalje obustavljen saobraćaj na starom putu Beograd-€“Novi Sad kod nadvožnjaka “Batajnica”, te vozila idu zaobilazno.Na tri deonice auto-puta E-75 između Vladičinog Hana i Vranja, saobraćaj je preusmeren na sporedne puteve.

Izvor: Telegraf

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.