UNICEF pohvalio napore vlade

Izvor: Akter, 20.Jan.2016, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UNICEF pohvalio napore vlade

Napori Vlade Srbije u rešavanju izbegličke i migrantske krize pohvaljeni su na današnjem sastanku zamenice izvršnog direktora UNICEF Joke Brandt, direktora Kancelarije UNICEF u Srbiji Mišela Sen Loa i ministra Aleksandra Vulina, saopšteno je iz Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja

Kako je navedeno, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin izrazio je zahvalnost UNICEF-u na podršci i pomoći koju pružaju migrantima >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << i naglasio da će Srbija nastaviti odgovorno da rukovodi migrantskom krizom u skladu sa evropskim standardima, kao i da će svako dete biti zbrinuto na odgovarajući način.

Zamenica izvršnog direktora UNICEF-a Joka Brandt odala je priznanje Vladi Republike Srbije za napore koje ulaže u rešavanje aktuelne izbegličke i migrantske krize i istakla veoma dobru saradnju UNICEF-a i Vlade Republike Srbije.

Direktor Kancelarije UNICEF u Srbiji Mišel Sen Lo istakao je da će ta organizacija i pored izbegličke i migrantske krize nastaviti da sprovodi i druge projekte u Republici Srbiji u cilju unapređenja dečijih prava i sistema dečije zaštite.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.