Izvor: Glas javnosti, 02.Mar.2010, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UGS Nezavisnost: Napadnut predsednik sindikata "Ekografoduge"

BEOGRAD - Ujedinjeni granski sindikat "Nezavisnost" saopštio je danas da je direktor i vlasnik "Ekografoduge" Ljubisav Kojić u prostorijama preduzeća fizički napao predsednika Sindikata "Nezavisnost" u toj firmi Dejana Stankovića.

Kako se precizira u saopštenju, direktor je u popodnevnim časovima 1. marta predsednika sindikata vređao na radnom mestu i pesnicama ga udario u lice.

Navodi se da je to ponovljeni napad na Stankovića, pošto ga je vlasnik "Ekografoduge" na >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << isti način napao i u julu 2008. godine i dodaje da policija Lapova, kojoj je prijavljen napad, nije ništa učinila da zaštiti radnika.

Sindikat "Nezavisnost" je zatražio od Ministarstva za rad i ostalih državnih organa da preduzmu sve mere za zaštitu radnika i članova tog sindikata od pretnji, napada i svakog oblika zlostavljanja na radnom mestu.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Direktor napao predsednika sindikata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Mar.2010

BEOGRAD - Ujedinjeni granski sindikat "Nezavisnost" saopštio je danas da je direktor i vlasnik Ekografoduge Ljubisav Kojić u prostorijama preduzeća fizički napao predsednika Sindikata "Nezavisnost" u toj firmi Dejana Stankovića...Kako se precizira u saopštenju, direktor je u popodnevnim časovima...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.