U sudaru dva autobusa 13 dece lakše povređeno

Izvor: NaDlanu.com, 26.Okt.2012, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U sudaru dva autobusa 13 dece lakše povređeno

U sudaru dva autobusa koja su prevozila decu na Novom Beogradu 13 dece je zadobilo lakše povrede, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoći.

Sudar se desio na uglu ulica Milutina Milankovića i Španskih boraca, oko 12.45 sati.Portparolka Hitne pomoći Nada Macura izjavila je Beti da je lakše povredjeno 13 dece, od kojih je devetoro prevezeno u Urgentni centar.U Ministarstvu unutrašnjih poslova rečeno je da su autobusi iz Novog Sada i da je uvidjaj u toku.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U sudaru dva autobusa u Beogradu 13 dece povređeno

Izvor: Danas, 26.Okt.2012

U sudaru dva autobusa koja su prevozila decu juče je na Novom Beogradu 13 dece zadobilo lakše povrede, rečeno je u Hitnoj pomoći. Sudar se desio na uglu ulica Milutina Milankovića i Španskih boraca oko 12.45 časova.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.