U prepunoj sali opštine Voždovac održana još jedna tribina PSS-BK

Izvor: BKTV News, 23.Dec.2017, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U prepunoj sali opštine Voždovac održana još jedna tribina PSS-BK

U prepunoj sali opštine Voždovac, na kojoj je prisustvovalo nekoliko stotina Voždovčana, održana je još jedna tribina Pokreta SNAGA SRBIJE- BK.

U ime Pokreta SNAGA SRBIJE-BK Milorad Panjević, potpredsednik IO Glavnog odbora PSS-BK, je u potpunosti podržao inicijativu predsednika Aleksandra Vučića za izgradnju hiljada stanova širom Srbije sa cenom kvadrata ne većom od 500 evra kao i sa povoljnim kamatama i kreditima gde će rata biti od 120 do 150 evra, što će omogućiti >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << svim građanima, i onima sa nižim platama, da obezbede sebi krov nad glavom.

Stotine hiljada novih radnih mesta će biti otvoreno, a građevinarstvo apsorbuje 90% ukupne proizvodnje u svakoj državi, pa i u Srbiji. Poslednjih decenija se u Srbiji maltene nije ništa gradilo, a zahvaljujući predsedniku Vučiću će pored izgradnje biti pokrenuto i hiljade malih kompanija koje će proizvoditi sve što je neophodno za izgradnju. To će podići Srbiju na najveći nivo ekonomskog razvoja u regionu, rečeno je na tribini.

Foto:BKTVNews

Pokrenuta je i tema vraćanja otkupnih centara za sve one proizvode koje proizvedu naši domaćini - zadruge, koje su formirane posle rata u Srbiji, a danas takvih zadruga ima i u Americi, Japanu, Evropu, a sve to je neophodno vratiti u Srbiju.I ta ideja Pokreta SNAGA SRBIJE-BK će zaživeti i pokrenuti se, u svakom većem regionu, gradu u Srbiji. Cilj je da se unapred definiše cena koja će biti isplaćivana srpskom seljaku i domaćinu za sve ono što proizvede!

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.