U pojedinim učionicama nema grejanja

Izvor: Glas javnosti, Beta, 09.Feb.2011, 07:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U pojedinim učionicama nema grejanja

GORNJI MILANOVAC - Od početka grejne sezone u gimnaziji u Gornjem Milanovcu u pojedinim učionicama nema grejanja, dok su druge pretople, iako su tokom jeseni tri preduzeća bila angažovana na popravci grejnog sistema.

Direktorka gimnazije Ljiljana Čeliković rekla je da u nekim učionicama temperatura ne prelazi 12 stepeni zbog čega đaci sede u jaknama, dok se u ostalim učionicama otvaraju prozori zbog prevelike toplote. Za takvu situaciju izvođači radova optužuju jedni druge >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << i problem se ne rešava, rekla je ona.

- Na popravkama su prošle jeseni radili "Alfako inženjering" iz Čačka, "Uzor" iz Kragujevca i lokalno "Grejanje", ali ni za pet meseci nisu mogli da obezbede adekvatno zagrevanje škole - rekla je Čeliković.

Predsednik opštine Gornji Milanovac Milisav Mirković istakao je da se mora garantovati bezbednost za 412 učenika i 46 radnika u gimnaziji, kao i da se konačno mora utvrditi zašto je lokalna samouprava tri puta plaćala izvođačima radova.

- U ime opštine, kao investitora, radove su vodili bivši načelnik Opštinske uprave Dragan Vučićević i direktor Javnog komunalnog preduzeća Milosav Petrović i izgleda da su pare uzete, a nije odrađeno šta je trebalo - rekao je Mirković i dodao da su njih dvojica, kao koordinatori poslova na rekonstrukciji gimnazije, dobili nadoknadu iz budžeta u iznosu od po 705.789 dinara.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.