Izvor: Blic, 09.Maj.2000, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U partiju pa na TV

U partiju pa na TV

BEOGRAD Redakciji 'Blica' proteklih dana obraćali su se čitaoci koji su se javili na oglas za poslove u novoj televiziji 'Dajmond'.

Pri odlasku na razgovor ispunili su upitnik sa zaglavljem u kojem je bilo upisano ime firme 'Mekdondalds' i fotokopirane su im lične karte. Zainteresovani za posao nisu znali da kažu zašto su ima kopirana lična dokumenta, a prošle subote obavljeno je i fotografisanje kandidata ispred Savezne skupštine. Kasnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su saznali da su njihova dokumenta i bez njihove volje iskorišćena za osnivanje nove partije.

To nije nikakva tajna. Poznato je da političke partije imaju pravo na glasilo i ne plaćaju frekvenciju i razne doprinose koji su veoma veliki. Kako bismo izbegli plaćanja, mi smo predali 100 kopija ličnih dokumenata sa izjavama osnivača i registrovali Partiju mladih. Upitnik 'Mekdonaldasa' potreban je jer želimo da iskoristimo sve resurse i budemo brzi kao oni, a kvalitetni i po sadržaju, opremljenosti i izgledu kao 'Hajat ridžensi' rekao je za 'Blic' direktor nove televizije Boris Dimitrijević.

On je objasnio da će sa radom vrlo brzo početi Internet televizija koja će emitovati muzičke spotove i filmove, a kasnije i klasična televizijia, sa tečajevima stranih jezika i filmskim programom. S.S.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.