U nedelju besplatni pregledi u tri vojne bolnice

Izvor: BKTV News, 25.Jul.2018, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U nedelju besplatni pregledi u tri vojne bolnice

Povodom Dana sanitetske službe, Uprava za vojno zdravstvo Ministarstva odbrane organizovaće u nedelju besplatne specijalističke preglede za građane u Vojnomedicinskom centru Karaburma, Vojnoj bolnici Niš i Vojnoj bolnici Novi Sad.

Pregledi će moći da se urade od osam sati ujutru 8 do 14 časova.

U okviru besplatnih pregleda radiće se osnovne analize krvi, određivanje nivoa šećera u krvi, EKG, radiografska snimanja, ultrazvučni pregledi, kao i druge dijagnostičko-terapeutske >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << procedure, ali isključivo po indikacijama lekara specijalista.

Za specijalističke preglede mogu se prijaviti svi zainteresovani građani, uključujući i one koji nemaju zdravstveno osiguranje.

 FOTO: Shutterstock

Besplatne specijalističke preglede moguće je zakazati u četvrtak 26. i petak 27. jula 2018. godine, u vremenu od 9 do 12 sati, i to na ove brojeve telefona: VMC Karaburma: 011/3205-012, VB Niš: 018/555-054 i 018/555-061, kao i VB Novi Sad: 021/4835-376.

A evo i koje će sve pregledi biti moguće uraditi:

U Vojnomedicinskom centru Karaburma biće omogućeni pregledi interniste, kardiologa, neurologa, otorinolaringologa, fizijatra, ginekologa, dermatologa, pulmologa i oftalmologa.

U Vojnoj bolnici Niš preglede će vršiti specijalisti kardiologije, gastroenterologije, endokrinologije, neurologije, opšte hirurgije, oftalmologije, otorinolaringologije i urologije.

U Vojnoj bolnici Novi Sad građane će pregledati kardiolozi, nefrolozi, pulmolozi, dermatolozi, opšti hirurzi, ginekolozi i neurolozi.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.