U narednih sat vremena, ovaj deo Srbije, očekuju pljuskovi s grmljavinom!

Izvor: BKTV News, 08.Avg.2017, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U narednih sat vremena, ovaj deo Srbije, očekuju pljuskovi s grmljavinom!

Upozorenje meteorologa!

U narednih sat vremena, do 14.40 sati, na krajnjem jugoistoku Srbije, očekuje se lokalna pojava plјuskova sa grmlјavinom, najavio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije.

У наредна два сата на крајњем југоистоку Србије локална појава пљускова са грмљавином (важи од 12:42 08.08.2017. до 14:42 08.08.2017.) pic.twitter.com/Uard8ZDCPv

Nakon kratkotrajnog >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << zahlađenja, na snazi je ponovo upozorenje RHMZ na visoke temperature do 11. avgusta.

Od srede do petka očekuje se vrlo toplo, u većini mesta sa maksimalnom temperaturom od 37 do 40 stepeni, a očekuju se i tropske noći sa minimalnom temperaturom iznad 20 stepeni.

Upozorenje RHMZ je na snazi i za Beograd, gde se maksimalne dnevne temperature očekuju do 39 stepeni, a minimalne čak oko 25. podeoka.

Vrućine prati i visoko UV zračenje, koje će ovih dana biti veoma visoko.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.