U čačanskoj bolnici nema pacijenata sa teškom kliničkom slikom: Samo četiri pozitivna

Izvor: B92, 15.Jun.2021, 13:33

U čačanskoj bolnici nema pacijenata sa teškom kliničkom slikom: Samo četiri pozitivna

Na svim odeljenjima u okviru Opšte bolnice Čačak, koja su pretvorena u kovid odeljenja, hospitalizovano je 7 pacijenata, nema pacijenata u respiratornom centru.

U protekla 24 časa bio je prijem 1 pacijenta, otpusta pacijenata nije bilo.

Od 146 uzoraka iz Čačka pozitivnih je 3, iz Gornjeg Milanovca od 31 uzorka pozitivan je 1, iz Lučana od 5 uzoraka pozitivnih nema, i iz Ivanjice od 20 uzoraka pozitivnih nema. Ukupno 4 pozitivna od 202 uzorka.

U ponedeljak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vakcinisano je ukupno 462 lica, od toga prvom dozom vakcine vakcinisano je 67 lica (4 zakazane i 63 nezakazane vakcinacije), a 395 lica primilo je drugu dozu vakcine, prenosi RINA.

Za poslednja 24 časa u prijemno – trijažnoj ambulanti Opšte bolnice Čačak, sa simptomima i znacima kovid infekcije bilo je 32 pregleda, od čega je 15 prvih pregleda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.