U banje ide 200 rudara

Izvor: Glas javnosti, 30.Maj.2012, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U banje ide 200 rudara

RESAVICA - Sindikat Javnog preduzeća za podzemnu eksploataciju uglja (JP PEU) Resavica poslaće ovog leta na lečenje i rehabilitaciu u banje Srbije 200 rudara i zaposlenih u ovom preduzeću, izjavio je koordinator za informisanje u Sindikatu JP PEU Dragan Simić.

Najviše će ih boraviti u Ribarskoj banji, oko 60 odsto, a zatim u Soko, Niškoj, Gazimgrdaskoj i drugim banjama, zavisno od preporuke lekara, napomenuo je Simić i dodao da Sindikat snosi 80 odsto troškova, a 20 odsto rudari.

Odlazak rudara u banje počeće 1. jula, po pozivu iz banja, odnosno po raspoloživosti slobodnih mesta u banjama, a boravak će trajati osam dana, objasnio je Simić.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.