U Srbiju stiže LEK PROTIV RAKA kože?

Izvor: BKTV News, 19.Mar.2018, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Srbiju stiže LEK PROTIV RAKA kože?

Rusko preduzeće iz Kazanja traži distributera u Srbiji za lek koji nudi rešenje za jedno od najrasprostranjenijih oboljenja današnjice!

Na izložbi "Expo Rusija Srbija 2018" koja se održava u hotelu Metropol u Beogradu nastupa i ruska farmaceutska kuća iz Kazanja koja proizvodi kremu protiv raka kože, a pomaže i kod drugih onkoloških problema.

"Rak kože je jedno od najrasprostranjenijih oboljenja danas. Mi svima koji imaju takvih zdravstvenih problema nudimo >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << mast Glicifon i tražimo distributera u Srbiji", kazao je u izjavi za BKTVNews Vil Mustafin šef prodaje i izvoza akcionarskog društva TatHimFarmpreparati /tatpharm.ru/ iz Kazanja.

Rak kože je jedno od najčešćih onkoloških problema današnjice i za to oboljenje nudimo našu mast koja je dala odlične rezultate i kod recidiva posle hiruškog lečenja, dodao je Mustafin.

Izrazio je nadu da će u Srbiji prepoznati proizvodnu paletu ovog preduzeća. Naglasio je da njihova mast pomaže kod lečenja raka kože ako je reč o prvom stadijumu.

Izložba u hotelu Metropol na kojoj izlažu ruska preduzeća ali i BK Grupa traje do petka, 16. marta.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.