U Srbiju stiglo još 500.000 vakcina Sinofarm

Izvor: Vostok.rs, 06.Mar.2021, 13:18

U Srbiju stiglo još 500.000 vakcina Sinofarm

U Srbiju je sinoć avionom Er Srbije "erbas A330" stigao kontingent sa još 500.000 vakcina kineskog Sinofarma, a na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“ pošiljku je dočekao predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
Vučić je na svom Instagram profilu u video poruci objavio da je "mimo protokola" došao na aerodrom i dočekao avion sa vakcinama. Došao sam da bih još jedanput iskazao poštovanje i zahvalnost kineskom predsedniku i narodu, rekao je on, dodavši da Srbija ima 2.620.000 doza vakcina a da je ugovoreno 13.350.000. Predsednik je pozvao građane da se vakcinišu, da se spasu životi i da se borimo za našu Srbiju. Zahvalan sam Kini a ponosan sam na Srbiju, poručio je Vučić.

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

30 miliona pregleda: Vučičev snimak privukao pažnju Kineza FOTO

Izvor: B92, 06.Mar.2021

Predsednik Srbije sinoć je na aerodromu Nikola Tesla dočekao avion sa 500.000 vakcina i putem videa izrazio veliku zahvalnost predsedniku i narodu Kine...Video koji je predsednik Aleksandar Vučić objaviona Instagramu zabeležio je više od 30 miliona pregleda...Potez predsednika naišao je na veliko...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.