U Srbiji sutra veoma toplo, uskoro stižu KIŠA I ZAHLAĐENJE

Izvor: Blic, 23.Jul.2017, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Srbiji sutra veoma toplo, uskoro stižu KIŠA I ZAHLAĐENJE

U većem delu Srbije sutra će biti pretežno sunčano i veoma toplo vreme, ali su posle podne uz lokalni razvoj oblačnosti ponegde mogući pljuskovi s grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće uglavnom slab, promenljiv vetar. Najniža temperatura biće od 16 do 23, a najviša od 34 do 38 stepeni. Tokom noći se na severu i zapadu očekuje jače naoblačenje s kišom, pljuskovima, grmljavinom, pojačanim vetrom i osetnim padom temperature.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
U Beogradu će sutra biti pretežno sunčano i veoma toplo, posle podne na širem području grada uz lokalni razvoj oblačnosti mogući su kratkotrajni pljuskovi s grmljavinom. Najniža temperatura biće oko 23, a najviša oko 36 stepeni. I u Beogradu se sutra tokom noći očekuje naoblačenje s kišom, pljuskovima, grmljavinom, pojačanim vetrom i osetnim padom temperature.

U Srbiji će se u utorak naoblačenje sa severa i zapada, koje uslovljava kišu, pljuskove, grmljavinu, pad temperature i pojačan vetar, do kraja dana proširiti i na ostale krajeve. U sredu i četvrtak biće osetno svežije, promenljivo oblačno, mestimično kiša ili pljuskovi s grmljavinom, u sredu u celoj zemlji, a u četvrtak uglavnom u centralnim i južnim krajevima.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Spremite se još za pakleni ponedeljak, a onda... / VIDEO

Izvor: B92, 23.Jul.2017

U većem delu Srbije će biti pretežno sunčano i veoma toplo vreme, ali su posle podne uz lokalni razvoj oblačnosti ponegde mogući pljuskovi s grmljavinom...Duvaće uglavnom slab, promenljiv vetar. Najniža temperatura biće od 16 do 23, a najviša od 34 do 38 stepeni...Tokom noći se na severu i...

Nastavak na B92...

I danas PAKLENO, evo kada nas očekuje OSETNI PAD temperature

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2017, 06:54

Maksimalna dnevna 38 stepeni..U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i veoma toplo, posle podne uz lokalni razvoj oblačnosti ponegde pljusak sa grmljavinom...Vetar će biti uglavnom slab, promenljiv. Najniža temperatura od 16 do 23, najvisa od 34 do 38 stepeni...Tokom noći na severu i zapadu jače...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Sutra moguće nepogode sa jakim pljuskom, vetrom i gradom

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Jul.2017

U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno i osetno svežije, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom, a ponegde se očekuju nepogode sa jakim pljuskom, vetrom i gradom, saopštio je RHMZ...U nekim mestima će pasti više od 20 milimetra za tri sata, upozorava RHMZ...Najniža temperatura biće...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.