U Srbiji danas sunčano i malo svežije

Izvor: NaDlanu.com, 14.Avg.2013, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Srbiji danas sunčano i malo svežije

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i u većini krajeva malo svežije, s mogućim razvojem oblačnosti u centralnim i južnim delovima zemlje, saopštio je Hidrometeorološki zavod.

Jutarnja temperatura biće od 15 do 24 stepena, a najviša dnevna od 27 na severu do 35 na istoku i jugoistoku zemlje. I u Beogradu će danas biti pretežno sunčano i malo svežije, s jutarnjom temperaturom oko 22, a najvišom dnevnom oko 30 stepeni.Povoljniji termički uslovi pogodovaće većini hroničnih >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << bolesnika i osetljivih osoba. U centralnim i južnim krajevima zemlje izvestan oprez se savetuje astmatičarima i osobama s varirajućim krvnim pritiskom. Moguće meteoropatske reakcije su glavobolja, pojačana nervoza i bolovi u mišićima.(Izvor: Beta)

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Danas sunčano, ali svežije

Izvor: Akter, 14.Avg.2013

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i u većini krajeva malo svežije, s mogućim razvojem oblačnosti u centralnim i južnim delovima zemlje, saopštio je Hidrometeorološki zavod

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.