U Srbiji danas oblačno, mestimično s kišom

Izvor: Blic, 20.Sep.2017, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Srbiji danas oblačno, mestimično s kišom

U većem delu Srbije danas će biti umereno do potpuno oblačno, mestimično s kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom, samo pre podne na istoku i jugoistoku sa dužim sunčanim intervalima, a obilnije padavine očekuju se u južnom Banatu i Pomoravlju, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

U južnom Banatu i Pomoravlju danas se očekuje veća količina padavina, od 20 do 30 milimetara za 12 sati, a lokalno i više, upozorio je RHMZ.

Duvaće slab >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << do umeren vetar, koji će u Timočkoj Krajini i na planinama povremeno biti jak. Jutarnja temperatura biće od 10 do 15 stepeni, a najviša dnevna od 14 na zapadu do 23 stepena na istoku zemlje.

I u Beogradu će danas biti umereno do potpuno oblačno i hladno, povremeno s kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima s grmljavinom. Jutarnja temperatura biće oko 13 stepeni, a najviša dnevna oko 16 stepeni.

Hronični bolesnici mogu i dalјe osećati zdravstvene tegobe usled očekivane biometeorološke situacije. Posebna opreznost se savetuje osobama sa cerebrovaskularnim i respiratornim problemima.

Meteoropatske reakcije moguće su u vidu neraspoloženja i bolova u zglobovima i kostima.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Oblačno, mestimično sa kišom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Sep.2017

U Srbiji će biti umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, samo pre podne na istoku i jugoistoku sa dužim sunčanim intervalima...Veća količina padavina očekuje se u južnom Banatu i Pomoravlju. Vetar slab i umeren severozapadni, u Timočkoj Krajini...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.