U Pirotu i Beloj Palanci đaci od sutra ponovo u klupama, ali ne i u Babušnici i Dimitrovgradu

Izvor: Blic, 10.Jan.2017, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Pirotu i Beloj Palanci đaci od sutra ponovo u klupama, ali ne i u Babušnici i Dimitrovgradu

U Pirotskom okrugu sutra u školu kreću đaci u Pirotu i u Beloj Palanci, ali ne i u opštinama Babušnica i Dimitrovgrad.

Osnovci i srednjoškolci koji pohađaju škole na teritoriji Pirota sutra se vraćaju u školske klupe. Prema informacijama iz Štaba za vanredne situacije putevi su prohodni i redovno se čiste od snega te postoje neophodni uslovi za odvijanje nastave u svim školama u gradu i u selima. Pomoćnica gradonačelnika Pirota Milica Golubović, posle razgovora sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << direktorima osnovnih i srednjih škola, rekla je da škole imaju potrebne količine ogreva i da nema smetnje za redovno odvijanje nastave. Dodaje da nastava neće početi samo u selu Rasnica gde problem grejanja za sada nije rešen. Izvestan broj đaka će zbog epidemije gripa odsustvovati sa nastave.

Prema informacijama predsednika opštine Bela Palanka Gorana Miljkovića, sutra u školu kreću i đaci osnovnih i srednje škole u belopalanackoj opštini.

Opštinsko veće Opštine Babušnica na hitnoj sednici donelo je odluku da nastava u osnovnim i srednjim školama na teritoriji ove opštine ne počne sutra već u ponedeljak 16. januara. Veće je ovu odluku donelo zbog obilnih snežnih padavina i izuzetno niskih temepratura u ovoj opstini.

Štab za vanredne situacije u opštini Dimitrovgrad na današnjoj sednici proglasio je vanredno stanje na području opštine zbog snežnih padavina, neprohodnosti pojedinih puteva u opštini i zbog epidemije gripa. Prema rečima predsednika opštine Vladice Dimitrova, đaci sutra neće krenuti u škole već tek od ponedeljka 16. januara.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ĐACI SE VRAĆAJU U ŠKOLE, a svi prilazi objektima i dvorišta POD SNEGOM I LEDOM!

Izvor: Blic, 10.Jan.2017

Poslednjeg dana produženog zimskog raspusta, spoljašnjost beogradskih osnovnih škola nije se mnogo razlikovala od onih sa Zlatibora ili Tare, zabeležili su naši reporteri...Sa svih strana okružene snegom i smetovima koji su prekrili igrališta i priljubili se uz zidove, zgrade su delovale potpuno...

Nastavak na Blic...

Vranje: Đaci od sutra ponovo u školama na području grada

Izvor: Blic, 11.Jan.2017, 00:27

Osnovci i srednjoškolci na području grada Vranja sutra će pohađati nastavu, dok će direktori isturenih odelenja škola u brdsko-planinskim područjima odlučiti da li postoje uslovi za izvođenje nastave, odlučeno je na sednici Štaba za vanredne situacije...Komandant Štaba Slobodan Milenković...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.