U Pančevu proglašena vanredna situacija zbog nevremena!

Izvor: NaDlanu.com, 31.Jan.2014, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Pančevu proglašena vanredna situacija zbog nevremena!

Načelnik Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije Predrag Marić izjavio je danas da je u Pančevu proglašena vanredna situacija zbog olujnog vetra i snežnih nanosa.

"U Pančevu je proglašena vanredna situacija i tamo se nalazi tri do pet ekipa sporadično zbog saobraćajnih nesreća", rekao je Marić za agenciju Beta.On je naveo da je do sada u Srbiji evakuisano 180 ljudi i da je ostalo "još nekolicina ljudi". >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Najnovije 16:31 Sport: Tenis DEJVIS KUP: Švajcarska povela protiv Srbije sa 1:0 Reklama - See more at: /pocetna/info/aktuelno/DRAMA-KOD-ZRENJANINA-Snezna-oluja-okovala-puteve.g-1757561.950.html#sthash.EYiGwhuM.dpufPogledajte i: DRAMA KOD ZRENJANINA: Snežna oluja okovala puteveŽandarmerija iVojska Srbije. Očekujem da do večeri budu sklonjeni svi ljudi, jer je do sada bilo pojedinih vozača koji su odbijali da budu evakuisani", kazao je Marić. Predrag Marić kaže da se noćas očekuje pogoršanje vremenskih prilika, a do nedelje će biti zabranjen teretni saobraćaj. On je apelovao na ljude da ne kreću na put bez preke potrebe, dodavši da će gradska opština u ovom gradu odrediti prioritetne puteve.Izvor: BetaFoto: Ilustracija - Beta - Dragan Gojić

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.