U Novom Pazaru skupljeno 43.000 evra za Gazu

Izvor: Blic, Beta, 13.Mar.2009, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Novom Pazaru skupljeno 43.000 evra za Gazu

Mešihat Islamske zajednice (IZ) u Srbiji završio je akciju prikupljanja pomoći stanovništvu Gaze, tokom koje je prikupljeno više od 43.000 evra.

Portparol IZ Sead Šaćirović saopštio je danas na konferenciji za novinare da je najveći deo pomoći prikupljen u Novom Pazaru.

"Mešihat je izvršio transfer sredstava, koja se u hrani i lekovima već distribuiraju na području Gaze", rekao je Šaćirović.

On je naglasio potpun uspeh akcije, "uprkos činjenici da većina stanovništva u Sandžaku živi u siromaštvu".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sandžaklije sakupile pomoć Palestini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Mar.2009

NOVI PAZAR - Mešihat Islamske zajednice u Srbiji prikupio je 43.375 evra za pomoć stanovništvu Gaze, saopštio je portparol Islamske zajednice Sead Šaćirović..."Najveći deo sredstava prikupljen je na području Novog Pazara i Sandžaka. Mešihat je transferisao sredstava, koja se u vidu hrane...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.