U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI BEZ SNEGA

Izvor: Kurir, 31.Dec.2011, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI BEZ SNEGA

BEOGRAD - U Srbiji će danas biti pretežno oblačno, mestimično sa snegom, sa najvišom dnevnom temperaturom do pet stepeni, saopštio je Hidrometeorološki zavod.

U novogodišnjoj noći u većini krajeva biće suvo, dok je samo na krajnjem jugu i jugoistoku moguće provejavanje slabog snega. Više padavina očekuje se u južnim i centralnim delovima zemlje, kao i na planinama.

Ujutru i pre podne u severnim, a do kraja dana i tokom noći i u ostalim predelima, doći će do >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << prestanka padavina i delimičnog razvedravanja. Duvaće slab i umeren, u planinskim predelima i Negotinskoj krajini, povremeno jak, severozapadni vetar.

Jutarnja temperatura biće od minus četiri do nula, a najviša dnevna od jedan do pet stepeni.

U Beogradu će ujutru padati slab sneg, a tokom dana biće suvo, uz postepeno razvedravanje. Duvaće slab i umeren, severozapadni vetar. Jutarnja temperatura biće oko nule, a najviša dnevna oko tri stepena.

U novogodišnjoj noći biće malo i umereno oblačno i suvo, sa minimalnom temperaturom oko minus četiri stepena.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.