U KLADOVU JELI SA GOLIH DEVOJAKA!

Izvor: Kurir, 15.Mar.2012, 08:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U KLADOVU JELI SA GOLIH DEVOJAKA!

Gozba s golim devojkama na kojima je servirana hrana održana na završnoj večeri sindikalnih sportskih susreta u hotelu „Đerdap“, tvrdi Slavica Živanović iz Novog sindikata pravosuđa

BEOGRAD - Afera se nastavlja!

Muškarac gricka meso sa ženskog tela dok se ostali prisutni pohotno osmehuju! Ovo je prizor s jedne gozbe Sindikata pravosuđa Srbije, koja je, prema rečima predsednice Novog sindikata pravosuđa Srbije Slavice Živanović, održana >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << prošle godine u hotelu „Đerdap“ u Kladovu.

Vlasnik hotela: Bile su tu oko 10 minuta

Većinski vlasnik hotela „Đerdap“ Živojin Bolbotinović za Kurir kaže da je menadžment hotela sindikalcima organizovao svečanu večeru na telima golih devojaka.

- Menadžment hotela došao je na ideju da im to priredi o svom trošku. Devojke su tu bile oko 10 minuta za slikanje i onda su otišle. Oko 500 sindikalaca nije imalo ništa protiv iznenađenja - kaže Bolbotinović i dodaje da ne zna od koga je tadašnji menadžer, čijeg se imena ne seća, naručio devojke ni koliko je to „iznenađenje“ koštalo.

Slađanka Milošević: Neću ništa da vam kažem

Predsednica sindikata pravosuđa Srbije Slađanka Milošević odbila je da da izjavu novinarima Kurira jer, kako kaže, ne želi da pridaje nikakav značaj tekstovima koje objavljuje naš list.

- Neću ništa više da komentarišem. Upravo idem na razgovor sa advokatima, ali ne želim da vam otkrivam svoje buduće poteze, kao što ni vi meni ne otkrivate svoje - rekla je Miloševićeva.

- Izdvojili smo se i svoje sportske susrete organizovali smo u Grčkoj. Kao bivši predsednik Sindikata pravosuđa Srbije tvrdim da se sadržina glavne završne večeri precizno ugovara i takva stvar se nikad ranije nije dogodila. U hotelu znaju šta je program uključivao i da li su im oni ili neko drugi obezbedili devojke da im služe kao poslužavnici - kaže Živanovićeva.

Ona ističe da se dešava da hotel za završni skup ponudi iznenađenje večeri da bi poboljšao sadržinu.

- Predsednik sindikata mora da zna o kakvom iznenađenju je reč i mora da se saglasi s tim predlogom - objašnjava predsednica Novog sindikata pravosuđa i dodaje da je Glavni odbor Novog sindikata pravosuđa Srbije osudio takvo ponašanje.

Podsetimo, Kurir je juče objavio ispovest Iline Obradović, koja tvrdi da je njena ćerka, koja je nestala pre 10 godina i za koju veruje da je žrtva trgovine belim robljem, jedna od devojaka „sa stola“.

- Večera se ne završava serviranjem hrane, već se na devojkama posle seksualno iživljavaju, orgijaju - rekla je Ilina.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.