Izvor: Blic, 28.Mar.2024, 09:09

U "Jutro na Blicu" analiziramo: Istraga na terenu obustavljena, otac na poligrafu, telefon majke na veštačenju, informacije gde je Danka i dalje nema (UŽIVO, VIDEO)

Posle 27 sati pretrage terena u okolini Banjskog polja kod Bora, policija je obustavila terensku potragu za nestalom Dankom Ilić (2) kojoj se svaki trag gubi od utorka popodne. Zašto policija sumnja da Danka više nije na tom području, zašto je otac devojčice ispitan na poligrafu i radi veštačenje telefona majke i zašto policija detaljno ispituje rodbinske odnose? Gosti Jutra na Blic su bivši inspektori i policajci, stručnjaci za bezbednost, advokati, psiholozi i predstavnici Gorske službe spašavanja, pokušaće dati odgovore na sva ova pitanja.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.