U Irigu snaja zapalila kuću i automobil bivšeg devera

Izvor: Blic, 08.Nov.2014, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Irigu snaja zapalila kuću i automobil bivšeg devera

Neraščićene porodične odnose između njegovog brata i njegove bivše žene, platio je Stevica Petrović iz Iriga. Ogorčenost i bes što je bivši suprug našao novu ženu, iskalila je u sredu uveče M. T. iz Rume, koja je u kuću bivšeg devera ubacila dva zapaljiva koktela, a treći na automobil, od kojih je izgorela sva imovina.

- Prvo je bivša snaja došla oko 22 sata da se svađa sa mnom i napala me kako sam ja bratu našao drugu ženu. Za sve nesuglasice okrivila je mene. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Rekao sam joj da ide i da me više ne uznemirava, jer nisam kriv za njihov razvod - ispričao je Stevica Petrović.

I kada je pomislio da je sa svađom završeno, spremio se sa suprugom Vericom i troje dece, da krenu za Novi Sad, međutim, na pola puta, vratio ga je poziv policije, u kojem su ga obavestili da mu kuća gori.Na lice mesta pored policije, koju se pozvale komšije kad su videle vatru, stigli su i vatrogasci, koji su ugasili požar. Bivša snaja je pobegla, sve što imaju progutao je plamen, a Petrovići se sada pitaju gde i kako dalje.

Petrovići kažu da je i ranije M. T.  umela da dolazi i preti, ali da oni te pretnje nisu uzimali za ozbiljno, pa je nisu ni prijavljivali policiji.

Nastalu štetu od požara porodica Petrović procenjuje na oko 6.000 evra, a istraga je u toku.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Irig: Snaja zapalila kuću i automobil bivšeg devera!

Izvor: Večernje novosti, 08.Nov.2014

IRIG - Neraščićene porodične odnose između njegovog brata i njegove bivše žene, platio je Stevica Petrović iz Iriga. Ogorčenost i bes što je bivši suprug našao novu ženu, iskalila je u sredu uveče M. T. iz Rume, koja je u kuću bivšeg devera ubacila dva zapaljiva koktela, a treći na automobil,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.