Izvor: TangoSix.rs, 21.Mar.2024, 19:26

U Hrvatskoj u maju aeromiting AirVG: Prilika da se prvi put javno vide hrvatski Rafali, poslednji put MiG-ovi 21

Kako je juče javio Obris.org na sednici hrvatske Vlade doneta je odluka o prihvatanju pokroviteljstva nad održavanjem 3. aeromitinga AIRVG koji bi se u maju organizovao na Međunarodnom aerodromu ‘‘dr. Franjo Tuđman‘‘.
Potpredsednik vlade i ministar odbrane Ivan Anušić je na sednici izjavio da grad Velika Gorica u saradnji s potpisnicima Povelje prijateljstva planira da 11. maja 2024. održi treći po redu aeromiting AIRVG.
Anušić je dodao da je akcenat aeromitinga na modernizaciji hrvatskog civilnog i vojnog vazduhoplovstva, posebno u vidu dolaska višenamenskog borbenog aviona Rafale u Hrvatsku. Dodao je da bi se u letačkom i izložbenom programu predstavili aeroklubovi iz Hrvatske i...

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.