Izvor: B92, 14.Mar.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Hajatu, direktor kao vratar

Beograd -- Da bi video iz drugog ugla kako funkcioniše hotel Hajat u Beogradu, njegov direktor se na jedan dan menjao sa vratarom.

Edvard Endrjuz, generalni direktor Hajata: "Mislim da sam imao sreće, ovo je jedan od najboljih poslova u hotelu, jer ovde možete da vidite različite ljude. Zanimljivo je, jer stalno nešto dešava, nikada se ne dosađujete".

I ostali menadžeri Hajata su učestvovali u akciji jednodnevne zamene radnih mesta. Šef personala Miloš Tucaković, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << obreo se u kuhinji hotela, gde je pomagao kuvarima oko ručka. Za Miloša to nije bilo teško jer je on kao i gotovo svi ostali šefovi, počeo kao običan službenik Hajata: "Super je. Lepo je prisetiti se kako je raditi neke druge poslove, koji su isto tako važni, vratiti se nekim starim ljubavima".

Akcije kao što je ova uobičajene su u Hajat hotelima u Americi, a direktor beogradskog hotela, kaže da je odlučio da prenese tu tradiciju u Srbiju ne bi li pokazao koliko je svaka pozicija u kompaniji važna, i kako bi se stvorio prijateljski odnos među zaposlenima. Možda bi nešto slično dobro došlo i drugim firmama u našoj zemlji.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.