U Beogradu tuče, nesreće, pijanstva...

Izvor: Mondo, 04.Okt.2015, 09:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Beogradu tuče, nesreće, pijanstva...

U Beogradu su tokom noći lekari Hitne pomoći zbrinuli povređene osobe u dve saobraćajne nesreće i reagovali i pružili pomoć povređenim u tučama i alkoholisan osobama.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Portparol Hitne pomoći, dr Nada Macura rekla je da je na Ibarskoj magistrali kod skretanja za Sremčicu povređen muškarac (65) sinoć u 19.45 sati koji je, sa prelomom rebra, prebačen u Urgentni centar.

U 22 sata u Ugrinovačkoj ulici u Zemnu povređena >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je devojka (27) i ona je prebačena u Kliničko-bolnički centar Zemun.

Tokom noći, lekari Hitne pomoći intervenisali su 125 puta od kojih 22 na javnom mestu.

Pored povećanog broja alkoholisanih osoba i veći broj tuča u dane vikenda, lekare su zvali hronični, srčani i psihijatrijski bolesnici, navela je dr Macura.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.