Izvor: RTS, 20.Mar.2021, 08:08

U Beogradu 50 saobraćajnih nezgoda za dan, policija pojačava kontrolu na putevima

U poslednjih nedelju dana 26 vozača isključeno je zbog nasilničke vožnje, a isto toliko je upravljalo vozilom pod dejstvom narkotika. Zato Saobraćajna policija za vikend dodatno pojačava kontrolu.
Nedeljko Munjaz, načelnik Uprave Saobraćajne policije, kaže za RTS da vremenske prilike uslovljavaju i povećan oprez za sve uesnike u saobraćaju.

"Tokom prethodnog dana evidentirano je 50 saobraćajnih nezgoda na području Beograda, gde je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 13 osoba zadobilo povrede, dve teške. To su uglavnom prelomi, srećom nisu teške posledice. Sve to uslovljava obavezu vozača da povedu računa da prilagode vožnju uslovima na putu", navodi Munjaz.
Prema njegovim rečima, policija će i u toku vikenda maksimalno pojačati kontrolu poštovanja propisa, prvenstveno zbog onih koji ne prilagode brzinu, a zatim i onih koji se ponašaju neprimereno, bilo da pretiču kolone, ili nešto drugo, čime sebe i druge učesnike u saobraćaju izlažu riziku.
"Što se tiče bahate vožnje, to nije veće nego u prethodnom periodu. Sada je primećeno nešto što izaziva pažnju, a to je dostupnost na društvenim mrežama da pojedini učesnici prikazuju šta rade tokom vožnje. Uglavnom nešto što nije primereno, a to je vožnja koja nije u skladu sa pravilima", navodi Munjaz.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Beogradu 50 saobraćajnih nezgoda za dan, policija pojačava kontrolu

Izvor: N1 televizija, 20.Mar.2021

Na području Beograda juče je zabeleženo 50 saobraćajnih nezgoda, u kojima je 13 osoba povređeno, od toga dvoje teže, kazao je načelnik Uprave saobraćajne policije Nedeljko Munjaz.

Nastavak na N1 televizija...

POLICIJA NAJAVILA DODATNE KONTROLE Za 7 dana 26 vozača isključeno iz saobraćaja zbog nasilničke vožnje i pod DEJSTVOM NARKOTIKA

Izvor: Blic, 20.Mar.2021

Saobraćajna policija pojačaće dodatnu kontrolu za vikend, a razlog tome je jer su u protekloj nedelji iz saobraćaja isključili 26 vozača zbog nasilničke vožnje, a isto toliko njih je zatečeno da upravljaju vozilom pod dejstvom narkotika.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.