U Beloj Reci 18 granata iz Drugog svetskog rata

Izvor: BKTV News, 25.Avg.2014, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Beloj Reci 18 granata iz Drugog svetskog rata

U selu Bela Reka, kraj Šapca, pronađeno je 18 granata zaostalih iz Drugog svetskog rata, a pripadnici Sektora MUP-a za vanredne situacije nastavljaju sa pretragom terena.

Dvadesetak domaćinstava je evakusino iz preventivnih razloga, a pretpostavljamo da ima još zaostalih i zakopanih artiljerijskih granata, rekao je danas Tanjugu načelnik lokalnog Sektora za vanredne situacije Aleksandar Stojković.
On je naveo i da postoje priče „da je na području tog sela tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Drugog svetskog rata boravila neka četnička brigada i da su te granate zaostale za njima“.
Na prostoru tog sela angažovane su specijalne ekipe za neeksplodirana ubojina sredstva Sektora za vanredne situacije kao i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova.
Izvor: tanjug.rs
The post U Beloj Reci 18 granata iz Drugog svetskog rata appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Beloj Reci 18 granata iz Drugog svetskog rata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Avg.2014

U selu Bela Reka, kraj Šapca, pronađeno je 18 granata zaostalih iz Drugog svetskog rata, a pripadnici Sektora MUP-a za vanredne situacije nastavljaju sa pretragom terena...Dvadesetak domaćinstava je evakusino iz preventivnih razloga, a pretpostavljamo da ima još zaostalih i zakopanih artiljerijskih...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Uništeno 18 "četničkih" granata

Izvor: B92, 26.Avg.2014, 10:54

U selu Bela Reka kod Šapca pripadnici Sektora MUP-a za vanredne situacije danas su uništili 18 artiljerijskih granata iz Drugog svetskog rata..."Sve je urađeno bez problema, a ekipa se vratila za Beograd", rekao je Tanjugu načelnik lokalnog Sektora za vanredne situacije Aleksandar Stojković...Artiljerijske...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.