U Batut stigle vakcine protiv žute groznice

Izvor: Akter, 12.Sep.2014, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U "Batut" stigle vakcine protiv žute groznice

Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanovic Batut" dobio je vakcine protiv žute groznice namenjene osobama koje putuju u pojedine zemlje Afrike i Južne Amerike

"U Ambulantu za putnike u međunarodnom saobraćaju, 11. septembra isporučene su određene količine vakcine protiv žute groznice", rečeno je Tanjugu u "Batutu".

U pisanoj izjavi je precizirano da ambulanta za putnike u međunarodnom saobraćaju radi svakog dana, od ponedeljka do petka od 8.00 do >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << 15.00 sati i da se u njoj, osim vakcine, mogu dobiti i potrebne informacije i preporuke za putovanje na odredište na koje se putuje.

Telefon Ambulante za putnike u medunarodnom saobracaju Instituta za javno zdravlje Srbije je 011/ 2684 - 566, lokal 132.

Vakcine protiv žute groznice već neko vreme nema u zdravstvenim us"U Ambulantu za putnike u međunarodnom saobraćaju, 11. septembra isporučene su određene količine vakcine protiv žute groznice", rečeno je Tanjugu u "Batutu".

U pisanoj izjavi je precizirano da ambulanta za putnike u međunarodnom saobraćaju radi svakog dana, od ponedeljka do petka od 8.00 do 15.00 sati i da se u njoj, osim vakcine, mogu dobiti i potrebne informacije i preporuke za putovanje na odredište na koje se putuje.

Telefon Ambulante za putnike u medunarodnom saobracaju Instituta za javno zdravlje Srbije je 011/ 2684 - 566, lokal 132.

Vakcine protiv žute groznice već neko vreme nema u zdravstvenim ustanovama, tako da su građani koji putuju u pojedine zemlje Afrike i Južne Amerike morali da se snalaze u susednim zemljama.tanovama, tako da su građani koji putuju u pojedine zemlje Afrike i Južne Amerike morali da se snalaze u susednim zemljama.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

U "Batut" stigle vakcine protiv žute groznice

Izvor: Mondo, 13.Sep.2014, 01:36

Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanovic Batut" dobio je vakcine protiv žute groznice namenjene osobama koje putuju u pojedine zemlje Afrike i Južne Amerike...Foto: Ilustracija Guliver/Getty Images/Thinkstock.."U Ambulantu za putnike u međunarodnom saobraćaju, 11. septembra isporučene...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.