U Baru proradila agencija za brakove s Ruskinjama

Izvor: Blic, 11.Jul.2008, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Baru proradila agencija za brakove s Ruskinjama

U Baru je zvanično proradila Agencija za sklapanje rusko-crnogorskih brakova, prva u Crnoj Gori.



Agencija je spremna da afirmiše pravi-pravcati zapadni propis: "Zakon ponude i potražnje". Olga Kajkogorova, vlasnica Agencije, tvrdi da ih svakodnevno zovu agencije iz Rusije koje rade na upoznavanju ljudi i zbližavanju usamljenih.

U Rusiji ima mnogo izuzetno situiranih žena. Crna Gora im je višestruko zanimljiva. Agencija za sada traži sve podatke o zainteresovanim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << neženjama.

Unose se lični podaci klijenta, njegovo mesto među zvezdama - horoskopski znak, zanimanje, obrazovanje, ali se vodi računa i o željama i očekivanjima od osobe koja treba da stigne iz daleke Rusije.

"Ako se borimo da naše veze ojačamo, mislimo da je ova agencija dobar most za rusko-crnogorske odnose", kaže Kajkogorova.

Ona kaže da kada je reč o sklapanju brakova trenutno plaćaju samo usluge za prve kontakte. Ukoliko službenik agencije kontaktira sa pet osoba, zainteresovani klijent platiće samo 25 eura. To su elementarni troškovi i oni su zaista simbolični.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.