Turnir u igri Ne ljuti se, čoveče u Lučanima

Izvor: Blic, 19.Sep.2015, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turnir u igri "Ne ljuti se, čoveče" u Lučanima

Turnir u igri "Ne ljuti se, čoveče" biće održan sutra u parket sali Doma kulture u Lučanima, u organizaciji udruženja građana "Lučani u srcu", najavili su organizatori.

- Tokom leta smo organizovali razne manifestacije u okviru "Lurban festa" da bismo mlađe generacije upoznali sa starim i skoro zaboravnjenim igrama. Mi smo odrastali uz ovu igru pa smo želeli da pokažemo deci da se ne ljute kada gube - rekao je Tanjugu Milan Mijailović, jedan od organizatora.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Na taj jedinstveni događaj mogu se prijaviti učesnici "od devet do 99 godina", a prema rečima organizatora, već se prijavio veliki broj takmičara, ipak, najviše dece.

- Nadam se da ćemo imati puno takmičara koje ćemo rasporediti u dve kategorije: stariji i mlađi. Za najbolje smo pripremili medalje, diplome i pehare a posetioce očekuje dobra zabava - kazao je Mijailović.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.