Turisti zaglavljeni u Budimpešti, kreću za Beograd tek za tri sata

Izvor: BKTV News, 12.Sep.2018, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turisti "zaglavljeni" u Budimpešti, kreću za Beograd tek za tri sata

Avion "Er Kaira", sa oko 150 turista iz Beograda, preusmeren je na aerodrom u Budimpešti, gde se putnici i dalje nalaze bez ikakvih informacija o tome šta se događa. 

Oni su preusmereni zbog jutrošnjeg zatvaranja beogradskog aerodroma, a jedina informacija koju su dobili na aerodromu u Budimpešti jeste da čekaju kod izlaza B15.

Njihovo putovanje započelo je sinoć oko ponoći kada su se ukrcali u avion u Egiptu, a u Beograd je trebalo da slete rano jutros. >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<

FOTO:Tanjug/Dejan Petrović

Međutim, zbog aviona egipatske kompanije "Egipter", koji se preprečio na pisti beogradskog aerodroma i time blokirao ceo aerodrom izvesno vreme, njihov let je preusmeren za Budimpeštu.

Kako prenosi ekipa Prve TV, koja se zatekla na tom letu, među putnicima ima roditelja s decom, koji su se vraćali sa letovanja, te starih osoba koje sa sobom nemaju lekove, s obzirom da je ceo prtljag ostao "zarobljen" u avionu.

Jedna od putnica rekla je da su dobili vaučere za hranu, a roditelji mogućnost da na neko vreme napuste prostor u kom su bili isključivo zahvaljujući zalaganju ljudi sa aerodroma u Budimpešti.

Oko 150 putnika koji su "zaglavljeni" na aerodromu u Budimpešti, trebalo bi, prema poslednjim informacijama, da polete za Beograd oko 18 časova.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Turisti "zaglavljeni" u Budimpešti kreću za Beograd oko 18 sati

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Sep.2018

Avion "Er Kaira", sa oko 150 turista iz Beograda, preusmeren je na aerodrom u Budimpešti, gde se putnici i dalje nalaze bez ikakvih informacija o tome šta se događa...Oni su preusmereni zbog jutrošnjeg zatvaranja beogradskog aerodroma, a jedina informacija koju su dobili na aerodromu u Budimpešti...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.