Izvor: B92, 03.Avg.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuča pod dejstvom alkohola

Medveđa -- Sedmorica mladića, četvorica Srba i trojica Albanaca, privedeni su istražnom sudiji u Medveđi zbog tuče u Sijarinskoj Banji.

Istražni sudija Snežana Radojević rekla je agenciji Beta da uzrok tuče nije nacionalna netrpeljivost, nego da su "prekršioci javnog reda i mira bili pijani" i da su se potukli sinoć oko 23.30 ispred prodavnice "Andrijana". "Oni su se jutros pomirili, uz posredovanje Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju i predstavnika lokalnih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vlasti", rekla je Snežana Radojević.

Predsednik opštine Medveđa Slobodan Drašković negirao je da su ispred sedišta lokalne samouprave u toku demonstracije. "Ispred opštine je oko 30 rođaka i prijatelja učesnika tuče, jer je kancelarija istražnog sudije u zgradi Skupštine opštine", rekao je Drašković novinarima.

Policija je obećala da će o tom incidentu izdati saopštenje pošto mladiće sasluša istražni sudija.

U Sijarinskoj Banji je juče održan sabor i završna svečanost "Gejzerskih noći", kojoj je prisustvovalo više hiljada meštana i gostiju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.