Tržni centar Big fešn otvoren u Višnjičkoj banji

Izvor: RTS, 20.Apr.2017, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tržni centar "Big fešn" otvoren u Višnjičkoj banji

Najveći šoping centar na desnoj obali Save, "Big fešn" (Big Fashion), koji se prostire na oko 32.000 kvadratnih metara i ima više od 100 prodavnica svetskih i domaćih brendova, otvoren je u Višnjičkoj banji.
"Projekat vredan 80 miliona evra, vredan je najviše zbog toga što otvara preko 1.500 radnih mesta", rekao je direktor kompanije "Big Shoping Centers" Ejtan Bar Zeev na današnjoj svečanoj ceremoniji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << otvaranja.

Takođe je najavio i još jedan projekat kompanije na čijem je čelu, Big šoping centar na Vidikovcu, čije je otvaranje najavljeno za 2019. godinu.
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali takođe je prisustvovao otvaranju rekavši da je ponosan na to što je od stare fabrike koja je bila u stečaju napravljen novi, moderni šoping centar.
Ističe da sada stanari Palilule ne moraju da idu na Novi Beograd da bi obišli svetske brendove, već im je to nadohvat ruke.
"Ovo je pokazatelj kako gradska uprava brine da svi građani imaju jednake uslove", istakao je Mali.
Najavio je i rekonstrukciju Ruzveltove ulice, radove na Adi Huji, a sve da bi, kako je rekao, Palilulu učinio boljim mestom za život.
Osim predstavnika kompanija i Malog, na svečanosti se obratila i ambasadorka Izraela u Srbiji Alona Fišer Kam rekavši da investicije koje od izraelskih investitora sve više pristižu u Srbiju dobar znak poverenja izraelskih investitora u Srbiju, ali i Srba u izraelske investitore.
Crvenu traku koja je simbolizovala otvaranje Big fešna, presekli su direktor kompanije Palza Centers, koja je jedan od učesnika u projektu, Rabija Šihab i direktor "Big Shoping Centers" Ejtan Bar Zeev, nakon čega je "Big fešn" i zvanično otvoren.
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.