Trovanje u Novoj Varoši, 19 srednjoškolaca zadržano u bolnici

Izvor: RTS, 21.Jun.2019, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trovanje u Novoj Varoši, 19 srednjoškolaca zadržano u bolnici

Zbog sumnje da su se otrovali hranom, 19 srednjoškolaca iz Nove Varoši zadržano je na bolničkom lečenju u Prijepolju i Užicu. Niko nije životno ugrožen.
Deca su jela hranu iz objekta u blizini škole u Novoj Varoši.

Prema rečima lekara, sva zbrinuta deca imaju povišenu temperaturu, žale se na bolove u potiljačnom delu, kostima i mišićima i imaju stomačne tegobe. 
"Sva deca >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su u stabilnom stanju, pod stručnim su nadzorom, primaju odgovarajuću terapiju i nisu životno ugrožena", navodi direktor Opšte bolnice u Prijepolju, dr Zoran Drobnjak.  
Sanitarna inspekcija zatvorila je objekat, a užički Zavod za javno zdravlje utvrdiće uzrok trovanja dece.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Otrovali se srednjoškolci u Novoj Varoši, 19 u bolnici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jun.2019

Zbog sumnje da su se otrovali hranom, 19 srednjoškolaca iz Nove Varoši zadržano je na bolničkom lečenju u Prijepolju i Užicu, a niko nije životno ugrožen...Deca su, kako je prenela RTS, jela hranu iz objekta u blizini škole u Novoj Varoši...Sva zbrinuta deca imaju povišenu temperaturu, žale...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.