Trgovište uputilo pomoć Novom Pazaru

Izvor: Glas javnosti, 27.Maj.2011, 07:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trgovište uputilo pomoć Novom Pazaru

TRGOVIŠTE - Mala i siromašna opština Trgovište uplatila je na žiro-račun ugroženih u poplavama u Novom Pazaru 30.000 dinara.

- Mi znamo da je ova suma simbolična, ali građani opštine Trgovište čine ovaj gest jer osećaju obavezu da drugima pomognu, kao što su drugi pomagali nama kada nam je bilo izuzetno teško u prošlogodišnjoj katastrofalnoj poplavi - kaže predsednik opštine Darko Tomić.

Katastrofalna poplava je 15. maja prošle godine maloj i ekstremno nerazvijenoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << opštini Trgovište pričinila štetu od preko 200 miliona dinara, kada je za manje od dva sata, vodena stihija odnela 13 od ukupno 14 mostova u opštini.

Tomić ocenjuje da bi građanima Novog Pazara i drugih opština bilo lakše kada bi svaka srpska opština, shodno svojoj ekonomskoj snazi, sada priskočila u pomoć.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.