Treći stepen pripravnosti

Izvor: Danas, 30.Dec.2014, 00:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Treći stepen pripravnosti

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević je zajedno sa članom Gradskog veća za komunalne poslove Vladimirom Stojkovićem i članom Gradskog veća za saobraćaj i puteve Nemanjom Vukčevićem, koji su ujedno članovi Operativnog štaba Zimske službe, u prisustvu direktora javno-komunalnih preduzeća obišao nekoliko lokacija u gradu na kojima radnici Zimske službe obavljaju svoje poslove.

- Obilazimo sve delove Novog Sada da bismo se na terenu uverili kako funkcioniše saobraćaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << u gradu. Zimska služba se nalazi u 3. stepenu pripravnosti, a od nedelje je angažovana sva mehanizacija i ljudstvo. Ukupno 19 vozila posipača, 15 radnih mašina i pet vozila sa noževima za skidanje snega trenutno rade na teritoriji grada, uz maksimalno angažovano ljudstvo javno-komunalnih preduzeća „Put“, „Čistoća“, „Gradsko zelenilo“ i „Parking servis“. Hvala građanima koji odgovorno postupaju i čiste sneg sa trotoara ispred svojih kuća i zgrada, a apelujemo na skupštine stanara da se ta ažurnost i nastavi.

Po rečima gradonačelnika, obezbeđena je dovoljna količina putne soli i magnezijum-hlorida za ovu sezonu i putni pravci se održavaju po nivoima prioriteta. Gradski prevoz funkcioniše redovno, čiste se i autobuska stajališta.


Prioriteti Parking servisa

Radnici zimske službe javnog komunalnog preduzeća „Parking servis“, sa svom raspoloživom mehanizacijom, čiste parking mesta po prioritetima, a to podrazumeva najpre čišćenje parkirališta u Hajduk Veljkovoj ulici, ispred bolnice i Instituta u Sremskoj Kamenici, zatim parkirališta u centralnim delovima grada. Zatvorena parkirališta - garaža kod SNP-a i Trg galerija su, takođe, očišćena.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Nova streljana na Sajmištu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Dec.2014

Novi Sad je dobio novu vazdušnu streljanu. Objekat na Sajmištu idealan je za treninge naših najboljih strelaca, a kada bude potpuno opremljen, biće spreman i za međunarodna takmičenja...Najstariji sportski kolektiv u Vojvodini ima novi dom. Moderna vazdušna streljana, članovima Streljačke družine...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.