Treći kamp Nedelja socijaldemokratije na Paliću

Izvor: Blic, 09.Jul.2008, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Treći kamp "Nedelja socijaldemokratije" na Paliću

Treći letnji kamp "Nedelja socijaldemokratije" biće održan u starom auto-kampu nadomak jezera na Paliću od 11. do 17. jula.



Manifestacija će okupiti više od 60 učesnika iz podmladaka socijaldemokratskih stranaka, omladinskih i studentskih organizacija, mladih iz sindikata i aktivista iz zemalja bivše Jugoslavije.

U radu kampa će, kako je najavljeno, među ostalim, učestvovati Gordana Čomić (DS), Nenad Čanak (LSV) i Žarko Korać (SDU), a predavači >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << će biti Vladimir Pavićević, Aleksandar Janković, Mirela Pavlović, Nenad Belčević, Nenad Čelarević, Miloš Đajić i Aleksandra Galonja.

Teme skupa su evropske integracije - socijalna Evropa kao cilj, timski rad, pregovaranje i upravljanje kampanjama.

Predavanja su zamišljena kao serija debata i paralelnih radionica o različitim temama koje su ključne za napredak zemalja i društava zapadnog Balkana i njihovu integraciju u Evropsku uniju.

Manifestacija je organizovana pod pokroviteljstvom Kancelarije Fondacije "Fridrih Ebert" u Beogradu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.