Traže kuma za hotel

Izvor: Glas javnosti, 29.Avg.2009, 09:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Traže kuma za hotel

LUKOVSKA BANJA - Turističko preduzeće AD „Planinka“ iz Kuršumlije traži kuma koji će dati ime novom hotelu u Lukovskoj banji, čije otvaranje je zakazano za polovinu septembra. Izgradnju zasada bezimenog hotela, vrednog tri milina evra, finansirala je „Planinka“, uz pomoć Fonda za razvoj. Hotel sa 64 sobe, koji se ubrzano završava, ima sve uslove za četiri zvezdice.

Nagrada za pobednika

Potencijalni kumovi mogu svoje predloge za ime novog hotela slati >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << najkasnije do 10. septembra na adresu AD „Planinka“, Kosovska 44, 18430 Kuršumlija.

Kum će kao poklon dobiti deset dana odmora za dve osobe u novom hotelu, a predviđene su i dve utešne nagrade - odmor od sedam dana.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.