Tragedije na svadbama u Beogradu

Izvor: Mondo, 03.Sep.2017, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedije na svadbama u Beogradu

Za jučerašnji dan se može reći da je bio pravi horor i to ni manje ni više nego na beogradskim svadbama, javljaju mediji.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Naime na dve odvojene svadbe, dva muškarca su preminula, tako da im ni reanimacija nije pomogla, prenosi Telegraf.rs.

Hitna pomoć je dala sve od sebe, ali nije uspela da spreči tragediju na dan veselja.

"Prelazni periodi, nagli pad temperature, plus dosta alkohola i kalorična >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << hrana koja je neizostavna na svadbama, ne prijaju ljudima. Pa se desi i zbog jakih emocija, ovako dve tragedije u jednom danu i to na veselju, što je, moramo priznati, strašno", rekla je Nada Macura za taj portal.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tragedija na svadbama u Beogradu: Preminula dva čoveka na dva odvojena venčanja

Izvor: Večernje novosti, 03.Sep.2017

Za jučerašnji dan se može reći da je bio pravi horor i to ni manje ni više nego na beogradskim svadbama Za jučerašnji dan se može reći da je bio pravi horor i to ni manje ni više nego na beogradskim svadbama.Naime na dve odvojene svadbe, dva muškarca su preminula, tako...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.