Tragedija u Beogradu: Mladić se ubio skokom sa Pančevačkog mosta

Izvor: NaDlanu.com, 26.Feb.2013, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija u Beogradu: Mladić se ubio skokom sa Pančevačkog mosta

Mladić (25) poginuo je večeras oko 19.35 nakon što se bacio sa Pančevačkog mosta, potvrđeno je u MUP-u Srbije.

Policija je dobila prijavu da jedan muškarac stoji na Pančevačkom mostu i preti da će da skoči. Mladić se bacio sa mosta pre dolaska policije.Nezvanično, jedna žena videla je mladića kako skače sa mosta.Na mesto nesreće stigla je i Hitna pomoć, čiji su lekari mogli samo da konstatuju smrt oko 19.50 sati, rekla je S media portalu dr Valentina Andrić iz Hitne pomoći.(Izvor: S media)

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mladić izvršio samoubistvo sa Pančevačkog mosta

Izvor: Press, 26.Feb.2013

Skokom sa Pančevačkog mosta u Beogradu večeras se ubio jedan muškarac, rečeno je agenciji Beta u MUP Srbije.

Nastavak na Press...

BG: Jedan poginuo, jedan povređen

Izvor: B92, 27.Feb.2013, 08:15

Beograd -- Tokom noći u Beogradu jedna osoba je poginula prilikom pada sa Pančevačkog mosta, dok je jedno lice povređeno kao pešak u saobraćaju..Mladić star oko 25 godina koji je, prema prvim saznanjima, skočio sa Pančevačkog mosta sinoć oko 19.30 časova, zadobio je povrede kojima je podlegao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.