Tragaju za telom: Mladić nestao u Krajkovačkom jezeru

Izvor: Mondo, 16.Jun.2019, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragaju za telom: Mladić nestao u Krajkovačkom jezeru

Telo Nišlije Ž.V. (24) koji je juče oko 17 časova nestao u Krajkovačkom jezeru kraj Merošine, još nije pronađeno, saznaje agencija Beta u niškoj policiji.

Foto: MONDO, Lana Stošić Ilustracija

"Od jutros su u potrazi osim policajaca učestvuju i ronioci jedinice Žandarmerije i pripadnici spasilačke jedinice Uprave za vanredne situacije", kazali su u niškoj policiji.

Prema rečima očevidaca, Ž.V. je sa još trojicom prijatelja došao na Krajkovačko >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << jezero juče oko 14.00, a par sati kasnije zajedno su pokušali da preplivaju jezero široko oko 600 metara.

Tragedija kod Titela: Dete se utopilo u bari

Otprilike na polovini jezera nesrećni mladić je počeo da tone, ali nije zapomagao i zvao u pomoć. Jedan od drugova pokušao je da mu pomogne, ali mu je iskliznuo iz ruke i nestao u vodi.

Policija je odmah po prijavi izašla na teren, a ovom događaju obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo.

Kupanje u Krajkovačkom jezeru je zabranjeno, ali veliki broj izletnika ne poštuje tu zabranu, tako da je i prethodnih godina bilo utapanja.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Niš: Nastavljena potraga za telom mladića koji se juče utopio

Izvor: B92, 16.Jun.2019

Niš -- Nišlija Ž.V. (24) koji je juče oko 17 časovao nestao u Krajkovačkom jezeru kraj Merošine još nije pronađen, saznaje agencija Beta u niškoj policiji..."Od jutros su u potrazi osim policajaca učestvuju i ronioci jedinice žandarmerije i pripadnici spasilačke jedinice Uprave za vanredne...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.