Totalni vremenski haos! Strašan tornado u Beogradu, avioni kruže iznad Srbije, detetu palo drvo na glavu... (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 17.Sep.2017, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Totalni vremenski haos! Strašan tornado u Beogradu, avioni kruže iznad Srbije, detetu palo drvo na glavu... (VIDEO)

Jaka oluja zahvatila je između ostalog i Beograd, a video snimak iz Borče pokazuje koliku je materijalnu štetu nevreme izazvalo i u ovom delu prestonice.

Nevreme je snimljeno sa prozora iz Ulice Ranka Miljića u Borči. Nebo se smračilo, a vetar je nosio drveće i pretio ljudima u kućama.



"Za manje od pet minuta nevreme je paralisalo Borču >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << i glavne ulice. Čupalo je i lomilo drveće, izlupalo par automobila. Odnelo je i veliki broj krovova. Snažan vetar bio je poput omanjeg tornada", napisao je Željko Ilić ispod svog snimka.

"Naše ekipe intervenisale su u Borči, Novom Beogradu i Zemunu. U Borči je povređen dečak od pet godina kome je pala grana na glavu. Prevezen je u Urgentni centar i njegovo stanje je stabilno. Drugu intervenciju imali smo opet u Borči, zbog povrede glave, kada je čoveka usled jakog vetra udario prozor. Konačno, u Ulici trešnjin cvet na Novom Beogradu jedna osoba je povređena kada joj je kapija pala na leđa, a u Zemunu je lekarska pomoć bila potrebna stanovniku na koga je pala grana", rekli su za Betu iz Hitne pomoći.

Ni Novi Beograd nije bio pošteđen, a mnogi su na društvenim mrežama prokomentarisali da je stigao uragan.

Saobraćaj se na beogradskom aerodromu, posle kratkotrajnog nevremena, normalno odvija, a jedan let je preusmeren i avion je sleteo na aerodrom u Sofiji.

"Kašnjenja od najviše 40 minuta zabeležena su tokom naleta olujnog vetra i nisu uzrokovala ozbiljnije poremećaje u odvijanju vazdušnog saobraćaja. Avion kompanije Transavia iz Amsterdama preusmeren je i sleteo je na aerodrom u Sofiji", rečeno je Tanjugu na aerodromu "Nikola Tesla".

Snažno nevreme zahvatilo je Srbiju oko 14 sati. Prvo je pogodilo Bačku, Srem i Podrinje, a na udaru su i Mačva, zapadna Srbija, Kolubarski okrug, šira teritorija Beograda, Banat, Podunavlje i Šumadija.

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI!

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Samo što je prošla opasna oluja! Izdato hitno upozorenje, stiže novo, još veće nevreme u Srbiju! (FOTO, VIDEO)

Izvor: BKTV News, 17.Sep.2017

Samo što smo se oporavili od oluje koja je zahvatila celu zemlju, Srbiji preti novo nevreme.

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.