Izvor: TangoSix.rs, 13.Maj.2022, 08:01

Top Gan Maverik počinje sa pretpremijernim prikazivanjem u bioskopima 25. maja – Tango Six nagrađuje čitaoce

Kako je saopštila kompanija Taramount, distributer filma za srpsko tržište, pretpremijera (za koju su karte već u prodaji) zakazana je za 25. maj, dok film kreće u redovnu distribuciju dan kasnije 26. maja. Film će biti prikazivan u svim bioskopima širom Srbije.
Za najveće fanove, koji neće moći da čekaju, karte su u prodaji i za prvu projekciju 24. maja u Cineplexx bioskopu u tržnom centru Galerija u Beogradu na Vodi, jedinom bioskopu u Srbiji sa IMAX platnom. >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs <<
Koji film?
Ako niste živeli ispod kamena u poslednjih par nedelja štobsereklo, nakon 36 godina iščekivanja za dve nedelje (posle dve godine odlaganja) moći ćemo da pogledamo drugi deo Top Gana, pod nazivom Top Gan Maverik! 
Distributer filma Paramount započeo je globalnu kampanju bez premca za ostvarenje koje se očigledno mora gledati isključivo u bioskopu. Glumci su, za razliku od prvog dela, na zadnjim sedištima dvosedih Super Horneta snimani sa nekoliko kamera u vazduhu, uz air-air uslugu najboljih „aerial stunt“ koordinatora.
TOP GUN: MAVERICK is miles beyond the first film in every conceivable way. Pays respect while forging its own path with blistering editing, thunderous sound & sweeping music. A big film with even bigger emotions that should be seen on the biggest screen. One of Tom Cruise’s best. pic.twitter.com/7Z8cDSYHV2
— Matt Neglia (@NextBestPicture) May 11, 2022

Juče su, nakon nekoliko globalnih projekcija filmskim kritičarima i influenserima, počele da izlaze i prve recenzije koje, ako ste pravi fan filma, naravno nećete čitati. Mi ih svakako nećemo linkovati. Svaki pokušaj spojlovanja mora se saseći u korenu!
Oni najsrećniji koji su film već pogledali, očigledno pod zabranom da odaju radnju ali sa dozvolom da odaju emociju, pisali su neke zaista izuzetno smele konstatacije. Da se radi o filmu godine, pa čak i da je bolji od originala!
I just saw the greatest movie ever.#TopGun: Maverick is perfect. I enjoyed every second, every character.
It’s stunning. I laughed I cried. @TopGunMovie had NO business being this good.
Not kidding, it should be nominated for best picture. A masterpiece.
I said what I said.
— Roxy Striar (@roxystriar) May 11, 2022

Tango Six iznenađenja Tango Six, ne samo kao najkvalitetniji i najčitaniji vazduhoplovni medij u široj regiji, već i, zvanično, kao najveća koncentracija Top Gan fanova u ovom delu vaseljene, spremio vam je u narednih nekoliko dana, u saradnji sa kompanijom Taramount, mini-festival genijalnih iznenađenja.
Nastavljamo sa objavljivanjem interesantnog sadržaja o filmu a od sledeće nedelje počinjemo i sa kvizom kroz koji ćemo testirati vaše znanje o Top Ganu uz ekskluzivne fizičke nagrade.

The post Top Gan Maverik počinje sa pretpremijernim prikazivanjem u bioskopima 25. maja – Tango Six nagrađuje čitaoce appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.