Izvor: B92, 09.Apr.2008, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tijanić najavio tužbu

Beograd -- Generalni direktor RTS Aleksandar Tijanić danas je, u otvorenom pismu Kuriru, negirao malverzacije u RTS-u i najavio tužbu.

Taj beogradski list pisao je o navodnim malverzacijama u koje su umešani Tijanić i urednica Zabavnog programa Sandra Šuša. U pismu glavnom i odgovornom uredniku Kurira Đuri Bilbiji Tijanić tom listu pripisuje "profesionalni kanibalizam" i lešinarenje i najavljuje da će ovaj beogradski list nadležnom sudu morati da dokaže sve što je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << potpisao.

On napominje da u istoriji srpskog novinarstva niko do sada "nije objavio ovakav, potpuno izmišljeni, a toliko prljav tekst o svojim koleginicama".

Tijanić lažnim naziva tvrdnje Kurira o policijskoj istrazi u RTS-u i ukazuje da firma Rikvest nikada nije poslovala sa RTS.

"Suprotno vašim navodima", dodaje Tijanić u odgovoru Bilbiji, "projekat Evropsko lice postigao je potpuni uspeh i mnoge zemlje hoće da otkupe licencu i biraju voditelje po našem principu".

Tijanić negira i da ima ljubavnu aferu sa Šušom, poručujući da bi on to, po prirodi stvari, morao da zna.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.