Težak udes kod Bačke Topole, stradao vozač

Izvor: Mondo, 11.Nov.2015, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Težak udes kod Bačke Topole, stradao vozač

Jedna osoba je poginula, dok je više osoba povređeno u saobraćajnoj nesreći na putnom pravcu Bačka Topola - Bajmok, između Stare Moravice i Pačira.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

U saopštenju Policijske uprave Subotice se navodi da je u sudaru dva putnička automobila juče, oko 16,30 časova, na licu mesta povredama podlegao 31-godišnji vozač "golfa", dok su dva putnika u tom vozilu zadobila lake telesne povrede.

"U vozilu 'opel' jedna osoba >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je zadobila teške telesne povrede, a vozač i dva putnika su lakše povređeni. Svi povređeni zbrinuti su u Opštoj bolnici u Subotici", navedeno je u saopštenju.

Uviđaj na licu mesta je izvršio zamenik osnovnog javnog tužioca u Subotici.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.