Testirano još sedam osoba na koronavirus, nema zaraženih u Srbiji

Izvor: RTS, 27.Feb.2020, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Testirano još sedam osoba na koronavirus, nema zaraženih u Srbiji

U Republici Srbiji nisu registrovani slučajevi obolevanja od koronavirusa. Još sedam osoba danas testirano na "Torlaku".
Na sajtu covid-19.rs objavljeno je da je do danas na "Torlaku" testirano 25 osoba koje su ispunjavale kriterijume definicije slučaja  – boravak na području intenzivne transmisije virusa i prisustvo simptoma infekcije disajnih puteva.

Uzorci svih testiranih osoba bili su >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << negativni na novi koronavirus.
Do 18 časova danas su testirani uzorci još sedam osoba koji su takođe bili negativni na novi koronavirus.
Putnici koji dolaze iz područja intenzivne transmisije virusa, ukoliko imaju simptome respiratornog oboljenja sa povišenom telesnom temperaturom, treba da se jave telefonom na broj 064/8945235 koji je otvorilo Ministarstvo zdravlja.
Ministarstvo zdravlja od danas će dva puta dnevno objavljivati sve informacije u vezi sa koronavirusom. Informacije će biti objavljivane u 8 i 18 časova na sajtu Ministarstva, na adresi covid19.rs.
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.