Izvor: Glas javnosti, 12.Jan.2009, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Testiranje “belih i plavih kragni„

KRAGUJEVAC - U kragujevačkoj „Zastavi“ sve je spremno za „testiranje veka“ plavih i belih kragni, odnosno direktora, režije, administracije i radnika koji su do sada radili u neposrednoj proizvodnji, za potrebe kompanije „Fijat automobili Srbija“.

Prvih dvesta pedeset poziva već je uručeno, kancelarije za testiranje su spremne, a radnici znaju da će imati pismeni i usmeni deo testiranja. Prvi deo je praktično si vi, dok drugi deo podrazumeva provere psihomotoričke sposobnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << i druge provere koje zahteva „Fijat“.

Testiranje „Zastavinih“ radnika obavlja Agencija za ljudske resurse iz Beograda koja je zbog obaveza prema agenciji iz Rima SHL „zavetovana na ćutanje“, tako da je nemoguće doći do bilo kakve izjave šta to sve čeka radnike na „proveri inteligencije, znanja, sposobnosti i veština“.

I IZ HALE I IZ OFISA

U prvoj grupi biće testirano 27 radnika Marketinga, 12 iz Ekonomike, iz Informativnih sistema 44, i 43 radnika iz Direkcije kvaliteta. Svi oni pripadaju „belim kragnama“. Sledi devet „plavih kragni“ iz Karoserije, zatim 64 iz Montaže i osam iz Finalizacije.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Pokaži

Izvor: Kurir, 12.Jan.2009

KRAGUJEVAC - U kragujevačkoj "Zastavi" sve je spremno za "testiranje veka" "plavih" i "belih kragni", odnosno direktora, režije, administracije, kao i radnika koji su do sada radili u neposrednoj proizvodnji. Od uspeha u rešavanju testova zavisiće njihov prelazak u novoformirano preduzeće "Fijat...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.