Teško povređeno dvoje dece u Beogradu

Izvor: Mondo, 12.Feb.2016, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teško povređeno dvoje dece u Beogradu

Dete staro 10 godina udario automobil u beogradskom naselju Surčin. Sa povredama glave prebačeno je u Urgentni centar na reanimaciju. Drugo dete, koje je udario kamion u Malom Mokrom Lugu, takođe je prevezeno u Urgentni centar.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Do nesreće u Surčinu došlo je oko 15.30, kod broja 244 u Vojvođanskoj ulici, kaže portparolka Hitne pomoći Nada Macura za RTS.

Dete je zadobilo više povreda, među kojima povrede glave, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << a ekipe Hitne pomoći prevezle su ga u Urgentni centar na reanimaciju.

U drugoj nesreći, koja se oko 16.30 dogodila u Malom Mokrom Lugu, još jedno dete je povređeno, kada je na njega naleteo kamion.

Reč je o dečaku starom 12 godina, koji je sa povredama glave takođe prevezen u Urgentni centar.

Ovo je peti slučaj danas da je neko dete povređeno u saobraćaju.

U nesreći koja se dogodila na putu Beograd–Zagreb povređeno je troje dece starosti pet, sedam i 15 godina.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dvoje dece povređeno u nesrećama kod Surčina i u Malom Mokrom Lugu

Izvor: Večernje novosti, 12.Feb.2016

Dečak koga je danas u Surčinu udario automobil, prebačen je u bolnicu u Tiršovoj zbog preloma noge, a drugi, na koga je u Malom Mokrom Lugu naleteo kamion, prema dosadašnjim analizama nije zadobio teže povrede, rekla je portparolka Urgentnog centra Aleksandra Berić."Desetogodišnjak povređen...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.