Teška nesreća na Pančevačkom putu!

Izvor: Mondo, 08.Sep.2017, 07:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teška nesreća na Pančevačkom putu!

Jedan muškarac je poginuo, a drugi zadobio teške povrede u udesu kamiona i automobila.

Jedan muškarac, star oko 35 godina, poginuo je rano jutros u saobraćajnoj nesreći na Pančevačkom putu, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Nesreća se dogodila u 04.03 časova na drugom semaforu od Pančeva ka Beogradu kada je automobil udario u kamion, od kojeg se potom odbio i udario u stub.

U udesu je teško povređen još jedan muškarac, starosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << od 20 do 30 godina, koji je bez svesti prevezen na Odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra.

U Beogradu je rano jutros u 03.36 časova zabeležena još jedna saobraćajna nesreća u kojoj je povređen muškarac (42) u svojstvu motocikliste u ulici Braće Jerković, kod crkve, te je prebačen u Urgentni centar.

Hitna pomoć protekle noći intervenisala je 97 puta, od kojih 16 na javnom mestu.

Za pomoć su se najviše javljali astmatičari, a u manjoj meri srčani bolesnici sa bolom u grudima, psihijatrijski bolesnici i osobe obolele od maligniteta.

U Beogradu je juče tokom dana zabeleženo šest saobraćajnih nesreća, u kojima niko nije teže povređen, a Hitna pomoć je intervenisala 136 puta, od kojih 44 na javnom mestu, dodala je Macura.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.